Nieuws van Suzuki

LAURENSE MOTORS OFFICIEEL SUZUKI DEALER
LAURENSE MOTORS OFFICIEEL SUZUKI DEALER

LAURENSE MOTORS OFFICIEEL SUZUKI DEALER.
Laurense motors in Boekel is al jaren het vertrouwde adres voor de suzuki crossmotor, enduro en quad.
Door onze jarenlange ervaring met dit merk mogen we stellen dat we u perfect kunnen voorzien van alle kennis, informatie en advies.
Suzuki biedt een rijklare competitieve motorfiets aan vanaf 85cc. De 85cc heeft in het verleden al bewezen een echte topper te zijn met vele Nederlandse titels.
Op een Laurense motors Suzuki behaalde o.a. Glenn Coldenhoff en Jeffrey Herlings als eens de Nederlandse titel bij de KNMV.
Herlings behaalde in 2008 zelfs de Duitse, Nederlandse, Europese en Wereldtitel op een Laurense motors Suzuki RM 85cc.
Ook de RMZ 250 en RMZ 450 zijn beide zeer competitief en betrouwbaar.
Met name de RMZ 450 (2018) is op veel punten verbeterd en heeft vooral een beter bruikbaar vermogen gekregen.


SUZUKI RMZ 450 2018:

Suzuki komt voor 2018 met een geheel nieuw ontwikkelde RM-Z450. Een crossmotor die nieuwe maatstaven zet in de hoogste MX-klasse.

De nieuwe Suzuki RM-Z450 heeft een naam hoog te houden. Suzuki’s troef in de hoogste MX-klasse behaalde al vele nationale en internationale titels. Die “winning mood” komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De RM-Z450 is altijd technisch vooruitstrevend geweest. Zo was het 2008-model als ’s werelds eerste crossmotor uitgerust met een injectiesysteem en verbaasde de RM-Z450 in 2015 de crosswereld opnieuw met het Suzuki Holeshot Assist Control-systeem (S-HAC).

“Run, Turn and Stop”-filosofie
Voor 2018 tilt Suzuki haar topmodel opnieuw naar een ongekend niveau met een geheel nieuw ontwikkelde machine, die zich onderscheid door een scherpere, MXGP-look en nog betere prestaties van zowel de krachtbron als het rijwielgedeelte. Bij de ontwikkeling is Suzuki uitgegaan van haar unieke “Run, Turn and Stop”-filosofie. “Run” uit zich komend jaar dankzij de vernieuwde 450 cc-krachtbron in een hoger topvermogen en meer koppel in het gehele bereik, een verbeterde gasrespons en tractiemanagement, terwijl ook het S-HAC-systeem nog verfijnder functioneert dan voorheen.

Alles perfect onder controle
Voor het verbeteren van de “Turn”-capaciteiten kreeg de nieuwe Suzuki RM-Z450 voor 2018 een geheel nieuw lichtgewicht frame en een nieuw ontwikkelde swingarm, terwijl de prestaties van de telescopische Showa-voorvork werden aangescherpt. Aan de achterzijde wordt de tractie verzorgd door een nieuwe en innovatieve Showa Balance Free Rear Cushion-monoschokdemper (BFRC) en een nieuw type Bridgestone-banden, terwijl de rijder alles dankzij een aluminium Renthal Fatbar-stuur perfect onder controle heeft. Zeker wanneer hij gebruikmaakt van het “Stop”-concept, met een nieuw remsysteem dat profiteert van een grotere voorremschijf.

De nieuwe RM-Z450 is de snelste, felste en best sturende crossmotor van Suzuki. Het 2018-model staat vanaf september klaar bij de officiële Suzuki-dealer. De prijs wordt later bekendgemaakt.Naast de crosser staan in onze showroom ook de LT-Z50 en LT-Z90 miniquads.
Alle info en prijzen over de 2018 modellen vind u in onderstaande bericht.