aanbiedingen en nieuws

SUZUKI RMZ 450 2018
Zoals altijd technisch vooruitstrevend.

Nieuwe Suzuki RM-Z450 2018 van het allerhoogste niveau.

Suzuki komt voor 2018 met een geheel nieuw ontwikkelde RM-Z450. Een crossmotor die nieuwe maatstaven zet in de hoogste MX-klasse.

De nieuwe Suzuki RM-Z450 heeft een naam hoog te houden. Suzuki's troef in de hoogste MX-klasse behaalde al vele nationale en internationale titels. Die "winning mood" komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De RM-Z450 is altijd technisch vooruitstrevend geweest. Zo was het 2008-model als 's werelds eerste crossmotor uitgerust met een injectiesysteem en verbaasde de RM-Z450 in 2015 de crosswereld opnieuw met het Suzuki Holeshot Assist Control-systeem (S-HAC).

"Run, Turn and Stop"-filosofie
Voor 2018 tilt Suzuki haar topmodel opnieuw naar een ongekend niveau met een geheel nieuw ontwikkelde machine, die zich onderscheid door een scherpere, MXGP-look en nog betere prestaties van zowel de krachtbron als het rijwielgedeelte. Bij de ontwikkeling is Suzuki uitgegaan van haar unieke "Run, Turn and Stop"-filosofie. "Run" uit zich komend jaar dankzij de vernieuwde 450 cc-krachtbron in een hoger topvermogen en meer koppel in het gehele bereik, een verbeterde gasrespons en tractiemanagement, terwijl ook het S-HAC-systeem nog verfijnder functioneert dan voorheen.

Alles perfect onder controle
Voor het verbeteren van de "Turn"-capaciteiten kreeg de nieuwe Suzuki RM-Z450 voor 2018 een geheel nieuw lichtgewicht frame en een nieuw ontwikkelde swingarm, terwijl de prestaties van de telescopische Showa-voorvork werden aangescherpt. Aan de achterzijde wordt de tractie verzorgd door een nieuwe en innovatieve Showa Balance Free Rear Cushion-monoschokdemper (BFRC) en een nieuw type Bridgestone-banden, terwijl de rijder alles dankzij een aluminium Renthal Fatbar-stuur perfect onder controle heeft. Zeker wanneer hij gebruikmaakt van het "Stop"-concept, met een nieuw remsysteem dat profiteert van een grotere voorremschijf.

De nieuwe RM-Z450 is de snelste, felste en best sturende crossmotor van Suzuki.
De verkoopprijs incl. BTW en rijklaar afgeleverd is 8499,00.
Voor prijzen met en zonder inruil en meer info graag contact opnemen:
0492322004
info@laurensemotors.nl


2017098-1.jpg